Основні | |
---|---|
Упаковка | Коробка |
Країна виробник | Італія |
Вид крупи | Ядриця (цільне зерно) |
Виробник | Pasini |
Користувацькі характеристики | |
Вид рисовой крупы | Арборио |
Форма риса | Средний |
Тип обработки | Шлифованный (белый) |
PASINI Riso Arborio - Рис арборіо – основний інгредієнт знаменитого різотто, традиційного блюда національної італійської кухні
Секрет його популярності в тому, що при варінні він значно збільшується в об'ємі, утворюючи кремоподібну, але не злиплу масу. Це головні вимоги, що пред'являються до рису, як основного інгредієнту улюбленої страви італійців – різотто.
Знавці стверджують, що даний різотто можна приготувати тільки з арборіо і ще двох сортів – віалоне нано і карнаролі, а з решти вийде просто смачна рисова каша.
Рис арборіо рясніє великою кількістю речовин, необхідних організму людини. Це легко засвоюваний крохмаль – джерело енергії і працездатності, незамінні амінокислоти, без яких неможливі синтез тканинних білків і повноцінна робота мозку.
Продукт багатий на вітаміни групи В (особливо вітамін В1), що забезпечують нормальну діяльність нервової системи і є обов'язковими учасниками обмінних процесів. У ньому присутні багато мінерали і мікроелементи (магній, фосфор, селен, цинк, залізо та ін).
Рис виводить з організму надлишок рідини, токсини і шлаки. Завдяки ніжної кремової консистенції він є відмінним обволікаючим засобом при розладі шлунка і підвищеній кислотності. Його рекомендують при гастритах, виразкових ураженнях ШЛУНКОВО-кишкового тракту, захворюваннях нирок і серцево-судинної системи.
- Ціна: 180 грн