Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Скляна пляшка |
Тип | Винний оцет |
Verna Aceto di vino rosso - Винний оцет червоний.
Білий і червоний винний оцет, а аткже оцет бальзамічний є різновидами виноградного.
Винний оцет готують з червоного чи білого вина. Оцет з червоного вина вважають більш пікантним. Винний оцет тривалий час витримують у спеціальних дубових бочках, у результаті отримують продукт з яскраво вираженим ароматом, вміст кислоти в ньому становить не менше 6%. Білий оцет вважається м'якше, він має тонкий запах. Білий оцет часто використовують для заправки салатів, поєднуючи його з цукром.
Білий і червоний винний оцет, а аткже оцет бальзамічний є різновидами виноградного.
Винний оцет готують з червоного чи білого вина. Оцет з червоного вина вважають більш пікантним. Винний оцет тривалий час витримують у спеціальних дубових бочках, у результаті отримують продукт з яскраво вираженим ароматом, вміст кислоти в ньому становить не менше 6%. Білий оцет вважається м'якше, він має тонкий запах. Білий оцет часто використовують для заправки салатів, поєднуючи його з цукром.
Інформація для замовлення
- Ціна: 65 ₴