Продавець IL GUSTO ITALIANO розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
52 відгуків
+380 (99) 668-32-81
+380 (97) 396-83-39
Ужгород, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
IL GUSTO ITALIANO

Amati Acciughe - Анчоусів в маслі, 80g

Amati Acciughe - Анчоусів в маслі, 80g, фото 2
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

70 грн

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

Amati Acciughe - Анчоусів в маслі, 80g
Amati Acciughe - Анчоусів в маслі, 80gНемає в наявності
70 грн
+380 (99) 668-32-81
Відділ продажу
  • +380 (97) 396-83-39
    Відділ продажу
+380 (99) 668-32-81
Відділ продажу
  • +380 (97) 396-83-39
    Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Вид рибиАнчоус
УпаковкаСкляна банка
Вага0.08 кг
Користувальницькі характеристики
Вид консерваціїКаперси

Анчоуси – найцінніша промислова риба, цінність даного виду риби виділяли ще жителі Стародавньої Греції та Риму. Анчоус в олії – це найпопулярніший вид консервування. Завдяки такому «дбайливому» типу консервації, рибка зберігається дуже тривалий час, не втрачаючи анітрохи своїх унікальних смакових якостей і сильного специфічного аромату. У такому вигляді анчоус застосовують у приготуванні соусів, салатів, перших і основних страв, як природний підсилювач смаку. При термічній обробці, анчоусное філе в олії практично повністю розчиняється у страві, не змінює текстури їжі, залишаючи лише чудовий аромат і смак.Дуже часто консервовану рибку в маслі, додають до складу начинок для піци або різних видів пирогів.

        Анчоус в масле не зря пользуется повышенной популярностью во всем мире. Рыба уникальна своим составом, в ней находится больше всего, по сравнению с другими видами, жирных кислот, витамин (А, В1, В2, В5, В6, В12, С, D, Е, К, РР), микро и макро элементов (фосфор; йод; калий; магний; медь). Такое количество полезных элементов обусловливает благотворное влияние мяса анчоуса на человеческий организм. Диетологи отмечают положительное воздействие мяса рыбы на: сердечно - сосудистую, нервную, пищеварительную системы, на кожный покров и слизистую оболочку человека. Широко відома її користь при атеросклерозі і діабеті. Філе анчоуса дозволяється вводити в харчування дітей віком від одного року, як природний джерело вітаміну D.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 70 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner