Продавець Італійський смак розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
80 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

+380 (99) 668-32-81
+380 (97) 396-83-39
Ужгород, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
IL GUSTO ITALIANO

AMATI Acciughe - Анчоусів в маслі, 720g

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

570 

Показати оптові ціни
AMATI Acciughe - Анчоусів в маслі, 720g
AMATI Acciughe - Анчоусів в маслі, 720gВ наявності
570 
Купити
+380 (99) 668-32-81
Відділ продажу
  • +380 (97) 396-83-39
    Відділ продажу
Купити
+380 (99) 668-32-81
Відділ продажу
  • +380 (97) 396-83-39
    Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Вид рибиАнчоус
УпаковкаСкляна банка
Вага0.72 г
Користувальницькі характеристики
Вид консерваціїКаперси

Анчоуси – ценнейшая промысловая рыба, ценность данного вида рыбы выделяли еще жители Древней Греции и Рима. Анчоус в масле – это самый популярный вид консервирования. Благодаря такому «бережному» типу консервации, рыбка сохраняется очень длительное время, не теряя нисколько своих уникальных вкусовых качеств и сильного специфического аромата. В таком виде анчоус применяют в приготовлении соусов, салатов, первых и основных блюд, как естественный усилитель вкуса. При термічній обробці, анчоусное філе в олії практично повністю розчиняється у страві, не змінює текстури їжі, залишаючи лише чудовий аромат і смак.Дуже часто консервовану рибку в маслі, додають до складу начинок для піци або різних видів пирогів.

        Анчоус в масле не зря пользуется повышенной популярностью во всем мире. Рыба уникальна своим составом, в ней находится больше всего, по сравнению с другими видами, жирных кислот, витамин (А, В1, В2, В5, В6, В12, С, D, Е, К, РР), микро и макро элементов (фосфор; йод; калий; магний; медь). Такое количество полезных элементов обусловливает благотворное влияние мяса анчоуса на человеческий организм. Диетологи отмечают положительное воздействие мяса рыбы на: сердечно - сосудистую, нервную, пищеварительную системы, на кожный покров и слизистую оболочку человека. Широко відома її користь при атеросклерозі і діабеті. Філе анчоуса дозволяється вводити в харчування дітей віком від одного року, як природний джерело вітаміну D.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 570 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner