Оливкова олія Levante La Masseria Extra Vergine першого віджиму 1 л
Основні | |
---|---|
Виробник | Levante |
Країна виробник | Італія |
Тип олії | Оливкова |
Об`єм | 1000 мл |
Віджим | Перший холодний |
Упаковка | Скляна тара |
Оливкова олія створена на основі традицій Levante.
Цю олію можна порівняти з «фрешем» з оливок, та свіжим фруктовим соком, без будь-яких добавок або консервантів.
Ця олія, отримана з віджимання оливок виключно механічним способом, тобто. без застосування хімічних та біохімічних добавок. Також при процесі виробництва цієї олії оливки не піддавалися ніякій обробці, крім миття, відстоювання, центрифугування та фільтрації. Це продукт вищої якості та спосіб його виробництва майже не змінився з часів стародавнього Єгипту. У всьому світі його називають "рідким золотом".
Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі до двох років. ЇЇ можна використовувати, як будь-яку іншу олію, але найкраще використовувати для приготування соусів та заправки салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя та застосовувати його потрібно таким - як він є.
Оливкова олія Екстра Вірджин має смак оливок, залежно від сорту з яких його зробили, воно буває різних поєднань смаку: зелених фруктів, як молодого яблука та горіха, гірських трав тощо. Але все воно обов'язково має гірчити. Якщо олія молода і щойно зроблена, то гіркота більш яскраво виражена, якщо олія перебуває у пляшці більше півроку, то гіркоту слабко виражена. Це також залежить від сорту та їх купажу. Можна провести паралель із вином. Щоб досягти оптимального смаку, винороби змішують вино різних сортів, щоб досягти оптимального смаку.
В ящику 12 бутилок
- Ціна: 448 ₴