Продавець IL GUSTO ITALIANO розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
52 відгуків
+380 (99) 668-32-81
+380 (97) 396-83-39
Ужгород, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
IL GUSTO ITALIANO

Маслини гіганти Bella di Cerignola в'ялені IPOSEA 580 мл Італія

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

110 грн

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

Маслини гіганти Bella di Cerignola в'ялені IPOSEA 580 мл Італія
Маслини гіганти Bella di Cerignola в'ялені IPOSEA 580 мл ІталіяНемає в наявності
110 грн
+380 (99) 668-32-81
Відділ продажу
  • +380 (97) 396-83-39
    Відділ продажу
+380 (99) 668-32-81
Відділ продажу
  • +380 (97) 396-83-39
    Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Характеристики
Основні
Виробник IPOSEA
Країна виробникІталія
Вид консерваціїМаслини
УпаковкаСкляна банка
Маслини чорні в'ялені преміального сорти Bella di Cerignola без розсолу, збір маслин відбувається після того, як вони повністю дозріють і набувають чорний колір, саме тоді вони володіють м'ясистою з тонкою структурою кожецей і маленькою легко відокремленою кісточкою. Такі маслини багаті вітаміном А, залізом і кальцієм.

В'ялені оливки – один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу в'ялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. В'ялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад.
В'ялені оливки – профілактика здоров'я

У в'ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений – навпаки сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів міститься в оливках і оливковій олії навіть називають рідким золотом. Крім цього багато жителів Середземномор'я схильні вживати по кілька кісточок на тиждень, для, як вони стверджують, кращого травлення. Однак ми б не радили вам чинити так само. Може бути свіжі кісточки і гарні, але в старих дуже часто починають утворюватися деякі шкідливі речовини.
В'ялені оливки – концентрований смак

Виявляється у в'ялених оливок дуже концентрований смак. В кілька разів сильніше виражений ніж, наприклад, у консервованих. При цьому, якщо консервовані оливки піддаються жорстким технологічним процесам, то в в'ялені якщо щось і є, то тільки сіль. Саме тому іноді виробники в'ялених оливок можуть згодом "послаблювати" такий концентрат. Наприклад трохи вимочивши в'ялені оливки.

В ящику 12 шт
 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 110 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner