Основні | |
---|---|
Виробник | Levante |
Об`єм | 1000 мл |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Скляна тара |
Тип олії | Оливкова |
Віджим | Перший холодний |
Це масло можна порівняти з «фрэшом» з оливок, зі свіжовичавленим фруктовим соком, без будь-яких добавок та консервантів. Це масло, отримане за допомогою віджиму оливок виключно механічним способом, тобто без застосування хімічних і біохімічних добавок. Також при процесі виробництва цього масла оливки не піддавалися ніякій обробці, крім миття, відстоювання, центрифугування та фільтрування. Це продукт вищої якості і спосіб його виробництва майже не змінився з часів стародавнього Эгипта. У всьому світі його називають "рідким золотом". Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Його можна використовувати, як будь-яке інше масло, але краще всього використовувати для приготування соусів і заправки салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя і застосовувати його потрібно таким, як він є.
Оливкова олія Екстра Вірджін має смак оливок, в залежності від сорту з яких його зробили, воно буває різних поєднань смаку: зелених фруктів, як молодого яблука і горіха, гірських трав і томатів. Але все воно обов'язково повинно гірчити. Якщо масло молоде і тільки що зроблено, то гіркота більш яскраво виражена, якщо масло знаходиться в пляшці більше пів-року, то гіркота слабо виражена. Це теж залежить від сорту та їх купажу. Можна провести паралель з вином. Щоб досягти оптимального смаку винороби змішують вино різних сортів, щоб домогтися оптимального смаку.
- Ціна: 420 ₴